Nyomtatás:

Videógaléria

Tisztelt Látogató!

A Videógalériában olyan „minivideókat” láthat, amelyek azokon a rendezvényeken készültek, ahol cégünk valamilyen szolgáltatással jelen volt. A feltöltött anyagok a Fotógalériával azonosan tematikusan is rendezhetők, a „rendezvény jellege” és/vagy a „technika típusa” szerint.

A tartalmat tekintve sokféle anyaggal találkozhat. Mini videóinkkal minél több oldalról szeretnénk megismertetni a rendezvények, és ezen belül a ”kivetítős szakma” sokszínű, izgalmas világát.
A gondolatébresztőnek szánt referencia anyagok mellett olyan werk (kis)filmeket is feltöltöttünk, amelyekben a rendezvények sokak számára láthatatlan, színfalak mögötti oldala is látszik. Úgy véljük, mindez érdekes lehet.
Ha Ön is így gondolja, rajta! Kukkantson be a kulisszák mögé!

Felhívás!
Ha Ön már ügyfelünk és rendelkezik videóval, amelyen az általunk nyújtott szolgáltatás látható – olyannal, amit szívesen megmutatna másoknak is – akkor kérjük, hogy „referenciafilm honlaphoz” megjelöléssel küldje azt el a marketing@visualpower.hu e-mail címre és (amennyiben alkalmas arra) honlapunkon megjelentetjük!  

Bármilyen kérdés esetén kérjük, keresse kollégáinkat!

Ok

Vicces

Szöveg munka közben
Tovább

Megrendelők bakijai
Tovább