Nyomtatás:

Tevékenység

 

Cégbemutató

Cégünk elsősorban saját tulajdonú, nagyfelületű, kül- és beltéri kivetítők, projektorok, videófalak, videó- és hangtechnikai eszközök bérbeadásával, illetve az ezekhez kapcsolódó vizuál- és videótechnikai szolgáltatások lebonyolításával foglalkozik. Másodsorban értékesítéssel.
A fentiek mellett kiegészítő szolgáltatásként - szakmai partnereink segítségével - vállaljuk rendezvények teljes körű technikai lebonyolítását, akár külföldre is.

A belföldi és nemzetközi piacon végzett széleskörű tevékenységünk közel 15 éves szakmai múltra tekint vissza, melynek köszönhetően a Visualpower Kft. hazánkban a vizuáltechnikai eszközökhöz kapcsolódó szolgáltatásokban piacvezető.
Több százmillió forint értékű, saját tulajdonú és üzemeltetésünkben lévő, professzionális eszközparkunk, valamint partnercégeink révén számos társadalmi, kulturális és sportesemény - konferencia, koncert, kiállítás, bál, bemutató, közgyűlés, fogadás, televízióműsor, road show ... - technikai kiszolgálását végeztük el.

Termékskálánkat nem márkaspecifikusan, hanem a követelmények, illetve a műszaki paraméterek függvényében, a felhasználói igények figyelembevételével állítjuk össze és folyamatosan korszerűsítjük.

Ars poeticánk a magas színvonalú, látványos szolgáltatás, melyre garancia egyedülálló, saját tulajdonú gépparkunk és képzett szakembereink.
Szlogenünk: "A minőségi kivetítés!", melyet nem véletlenül választottunk.

*Gigakoncerten *TV műsorban

Célunk, hogy ügyfeleink kéréseit, elképzeléseit magas szinten, európai színvonalon valósítsuk meg.

Valljuk, hogy a kreativitás és a megbízhatóság a hosszú távú, sikeres ügyfélkapcsolat alapja. Megkeressük a megrendelőink igényeinek legmegfelelőbb megoldásokat, és mindent megteszünk, hogy rendezvényeik technikai háttere tökéletes legyen.

Tapasztalataink alapján úgy érezzük, egyre inkább szükség van az igényes szolgáltatásra!

Tanácsainkkal - a rendezvények sikeres lebonyolítása érdekében - megpróbálunk már a tervezés fázisába bekapcsolódni.

Reméljük, honlapunkkal is segíteni tudjuk választásukat!

Kérjük, keressenek meg bennünket kérdéseikkel, hogy szaktanácsainkkal, árajánlatunkkal az Önök segítségére lehessünk.

BÍZUNK BENNE, HOGY A JÖVŐBEN AZ ÖNÖK PARTNEREI LEHETÜNK!

 

Cégünk a Daftrans Csoport tagja

Daftrans Limited Group

 

Elismerések, díjak:

 

Business Superbrands 4x

Cégünk 2009, 2010 és 2011 után 2012-ben is Business Superbrand lett. A díjak odaítélésekor a Visualpower Kft. évek óta tartó színvonalas munkáját és tudatos márkaépítését jutalmazta a bizottság. Büszkék vagyunk, hogy ezt a neves kitüntetést, mint hazai tulajdonú vizuáltechnikai szolgáltató elsőként kaptuk meg, és szakterületünkön azóta is egyedüliként büszkélkedhetünk vele.

 

 

Európai Uniós finanszírozással megvalósult projektjeink:

 

*HEFOP támogatott projektünk

Alábbi projektjeink az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósultak meg.

gop2008

Partnereink

SZÖVETSÉGEK, melyeknek tagjai vagyunk:

 

 

 

HAZAI partnereink (a teljesség igénye nélkül!):

 

 

KÜLFÖLDI partnereink (a teljesség igénye nélkül!):

 

 

Legyen Ön is a partnerünk!

Állandó partnereket keresünk keretszerződéses, illetve barterkapcsolatra.

Mivel elképzelhető, hogy munkája során Önnek is szüksége lehet a tulajdonunkban lévő technikák valamelyikére, kérjük jegyezze meg emblémánkat!

Kérjük, amennyiben lehetőséget lát a cégeink közötti partneri kapcsolat (üzleti, barter ...) kialakítására, avagy tevékenységi körében talál valamilyen - a Visualpowerrel közös - kapcsolódási felületet, keressen meg bennünket!

Állandó partnereinknek hosszútávú, rendszeres lekötések esetén extra kedvezményeket biztosítunk!

 

Vicces

Szöveg munka közben
Tovább

Megrendelők bakijai
Tovább