Blog

Találkozzon velünk április 5-8. között a 2016-os Prolight+Soundon

Szeretettel várjuk a Prolight+Sound 2016 kiállításon, a LEDBLADE standján.

Tovább

A LEDBLADE sikere az ISE kiállításon

Nem várt sikert hozott a LEDBLADE európai bemutatkozása a 2016. február 9-12. között, Amszterdamban megrendezett Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon.

Tovább

Amszterdamban mutatkozik be Európának a LEDBLADE

Kiállítóként is részt vesz a Visualpower Kft. a 2016. február 9-12. között, Amszterdamban megrendezendő Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon.

Tovább

Februártól a Visualpower a LEDBLADE stripe rendszer kizárólagos forgalmazója

A Visualpower Kft. 2016 februárjától kizárólagos joggal értékesíti az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező LEDBLADE stripe rendszert.

Tovább

A Paint Up! a Műcsarnokot is megrengette

Tízezren nézték az "épületmozgató" animációkat október 6-án a Hősök terén. A győztes egy, a rentIT és a Visualpower által felajánlott laptoppal gazdagodott.

Tovább

Mozgasd meg virtuálisan a Műcsarnokot!

Megjelent a világon egyedülálló virtuális épületfestő verseny 2012-es pályázati felhívása.
A Műcsarnok főhomlokzatát színezhetik ki azok a vállalkozó kedvű animáció készítők, akik beneveznek a 2012-es Paint Up!? Visualpower virtuális épületfestő versenyre.

Tovább

Paint Up! 2011-ben is

A tavalyi óriási sikerre való tekintettel, idén is meghirdettük a világ első és egyedülálló virtuális épületfestő versenyét. A 2011-es Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő pályázatra június 14-ig várjuk a pályamunkákat.

Tovább

X-Faktor: 2010 egyik legnagyobb kihívása

A Visualpower számára a 2010-es év egyik legnagyobb kihívása az X-Faktor című tehetségkutatóban nyújtott szolgáltatás volt. Az egyedi színpadképet különleges vizuáltechnikai megoldásokkal tették színessé.

Tovább

Megasztár: lenyűgöző látvány

Tavaly, mint eddig mindig, a Megasztár 5. szériájában is a Visualpower felelt a műsor látványáért. A cég 2010-es sikerlajstromában az elsők között szerepel a TV2 tehetségkutatója.

Tovább

Magyar találmányok a házfalon

Óriási sikert aratott az Európa Mi Vagyunk rendezvény virtuális épületfestése. Külön öröm, hogy az eseményről készült beszámolókhoz minden sajtóorgánum a vetítés nyitó képsorát mellékelte.

Tovább

Épületvetítés január 1-jén a Millenárison

Virtuális épületfestéssel kezdődik az év a Millenárison. A rendezvény vizuáltechnikai szolgáltatója a Visualpower lesz, az animációt a Paint Up! verseny első helyezettje készíti. A vetítést a Magyar Televízió élőben közvetíti.

Tovább

Ismét Business Superbrand a Visualpower

2010-ben is Business Superbrand minősítést kapott a Visualpower Kft. Az üzleti szektor legjobb márkáinak járó díjat december 8-án, a Kempinski Hotelben megrendezett exkluzív gálán adták át.

Tovább

3D-s élő közvetítés rendezvényekre

Egy szenzációs, új berendezésnek köszönhetően a Visualpower szolgáltatási palettáján novembertől már nem csak a 3D-s vetítés, hanem a 3D-s élő közvetítés is megtalálható.

Tovább

2010 sikersztorija lett a Paint Up!

A Visualpower saját ötlete alapján megvalósult Paint Up! virtuális épületfestő verseny nem csak az idei Múzeumok Éjszakája eseménysorozat leglátogatottabb programja lett, hanem az architekturális vetítés műfajának hazai népszerűsítője is.

Tovább

1000 nm-es panorámakép a Paint Up! döntőjén

A 2010. 06. 19-én megrendezendő Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő pályázat döntőjén a Magyar Nemzeti Galéria "B" épületének közel 1000 nm-es homlokzatát használjuk vetítési felületként. Mivel a tér közepén egy szobor található, a panorámaképet speciális módon, Vista Spyder videóprocesszor segítségével jelenítjük meg.

Tovább

Paint Up! virtuális épületfestő verseny

Cégünk, az architekturális vetítés történetében a világon elsőként, pályázatot hirdetett animáció készítőknek Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő verseny címmel. Az esemény döntőjét a Múzeumok Éjszakáján, azaz június 19-én 22-24 óra között rendezzük meg a Magyar Nemzeti Galériánál.

Tovább

NASA technológia: Vista Spyder

"Kreatív megjelenítés HD felbontásban, avagy a felülmúlhatatlan Vista Spyder X20" címmel február 16-17-én szakmai bemutatót tartottunk ügyfeleink számára a Fortuna Stúdióban.

Tovább

Business Superbrand a Visualpower Kft.

A Business Superbrands Program keretében 2009-ben immár második alkalommal ítélték oda a B2B márkák legjobbjainak járó díjakat. A 14 tagú, független szakemberekből álló bizottság döntésének értelmében a Visualpower Kft. Business Superbrand minősítést kapott.

Tovább

Kékszalag vitorlásverseny és fesztivál

Nem csak a versenyzők, hanem képletesen szólva mi is vásznat (pontosabban kivetítőt) bontottunk Balatonfüreden, ahol július 3. és 5. között rendezték a 41. Kékszalag Távolsági Vitorlásversenyt és kiegészítő programjait.

Tovább

Epilepszia Világkongresszus a Hungexpo-n

90.000 Ansi Lumen fényerőt és 220 m2-nyi vetítési felületet vonultatott fel cégünk a Hungexpo Vásárközpont területén a 2009. június 28. és július 2. között megrendezett 28. Nemzetközi Epilepszia Kongresszuson.

Tovább

A Budapesti Fesztiválzenekar a Hősök terén

Június 28-án ismét több ezer komolyzene rajongó élvezhette a Budapesti Fesztiválzenekar ingyenes koncertjét a Hősök terén. Fischer Iván karnagyot és zenekarát egészen közelről is láthatták a nézők, ugyanis a műsort egy, a színpad mellett felállított 30 m2-es LED FALON is közvetítették.

Tovább

Cégünk sikere a ShowTech-en

A 2009. június 16-18. között megrendezett 14. berlini ShowTech kiállításon óriási megtiszteltetés ért bennünket. A szervezők a közel 380 kiállító közül standunkat, illetve az arról készült fotót választották ki a következő, 2011. évi esemény népszerűsítéséhez.

Tovább

Fergeteges Hooligans buli a Pecsában

2009. június 13-án VAKÁCIÓ NYITÓ NAGYKONCERTET tartott a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán a Hooligans együttes. A buliban nem csak a zenének, hanem a látványnak is jelentős szerep jutott. Naná, hogy ott voltunk!

Tovább

Nemzeti Vágta másodszor

Ez év pünkösdjén rendezték meg Budapesten a Hősök terén második alkalommal a magyar tradíciókra épülő, történelmi hangulatú országimázs-fesztivált, a Nemzeti Vágtát. Úgy, mint tavaly, ez alkalommal is, az eseményt cégünk LED FALAIN is figyelemmel kísérhette a több mint százezer néző.

Tovább

Lenyűgöző látvány a Zséda Rouge koncerten

Külföldi sztárokat idéző, a show világ szinte minden elemét felvonultató, kitűnő koncertet adott Zséda 2009. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A lenyűgöző látvány megalkotásának és kivitelezésének cégünk is részese volt.

Tovább

A "DJ király" szarajevói koncertjén

Tiësto, a világ egyik legelismertebb DJ-je 2009. május 15-én lépett fel először Boszniában, a szarajevói, Centar Skenderijában. Sportarénabeli koncertjéhez a vizuáltechnikai díszletet cégünk szállította.

Tovább

Ismét Európa egyik legnagyobb koncertjén

Úgy, mint az elmúlt években, idén is a Visualpower Kft. gondoskodik a kivetítőkről a 2009. június 27-én, immár 13. alkalommal megrendezendő budapesti Kapcsolat koncerten.

Tovább

Bemutatkozunk a berlini ShowTech-en

2009. június 16-18-ig rendezik meg Berlinben a 14. ShowTech kiállítást, melyen cégünk első és egyedüli magyarországi szolgáltatóként egy 21 m2-es standon mutatkozik be a nemzetközi rendezvényszervező szakma képviselőinek.

Tovább

Új Áll az alku, látványosabb vizuáltechnika

2009. május 4-én Kovács Áron vezetésével tért vissza a képernyőre a TV2 népszerű  vetélkedője, az Áll az alku. A kicsit átszabott műsor gyönyörű „új ruhát” kapott, amelyben az eddiginél nagyobb szerep jut a kivetítésnek, azaz nekünk is.

Tovább

Benkó Dixieland Band az Arénában

Május elsején rendkívüli koncertre került sor a Papp László Budapest Sportarénában.  
A dixie muzsika szerelmesei a Benkó Dixieland Band és vendégeinek fergeteges zenei parádéján vehettek részt. A virtuóz előadást a színpad két oldalán elhelyezett óriáskivetítőkön „közelről” is láthatták a nézők.

Tovább