Blog

A LEDBLADE sikere az ISE kiállításon

Nem várt sikert hozott a LEDBLADE európai bemutatkozása a 2016. február 9-12. között, Amszterdamban megrendezett Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon.

A visszajelzések alapján elmondható, hogy a Visualpower Kft. közel 20 éves, a vizuáltechnikai szolgáltatások piacán szerzett szakmai tapasztalatára alapozott fejlesztésnek köszönhetően egy olyan, szoftveresen és hardveresen is újragondolt, egyszerűen kezelhető, új generációs terméket sikerült létrehozni, amely felkeltette az európai közönség érdeklődését.

A szakmai látogatók egyöntetű véleménye, hogy a Visualpower Kft. által kizárólagosan forgalmazott, magyar fejlesztésű LEDBLADE több tulajdonsága alapján is kiemelkedik az eddig ismert LED stripe típusú termékek sorából. Az érdeklődők például elismeréssel nyilatkoztak a LEDBLADE grafikai alapú vezérléséről, amellyel a fejlesztők a más rendszereknél alkalmazott, nehézkes DMX vezérlést váltották ki.

A LEDBLADE-del legközelebb 2016. április 5-8. között, Frankfurtban, a Prolight + Sound nemzetközi kiállításon találkozhat a szakmai közönség.

További információk: www.ledblade.com

Fotó: A LEDBLADE rendszer a 2016-os ISE kiállításon

Share this Post: