Nyomtatás:

Galéria

Tisztelt Látogató!

Mivel, mint a „jó iparosok” mindegyikének, nekünk is a munkánk a leghitelesebb referenciánk, ezért úgy gondoljuk, hogy minden szónál beszédesebbek azok a képek, amelyek az elmúlt évek során nyújtott szolgáltatásainkról készültek.

A Fotógaléria szerkesztésénél fő szempont volt számunkra, hogy Ön minél egyszerűbben eligazodjon ebben a „képrengetegben”, ezért lehetőség van tematikus böngészésre is.
Kérjük, válasszon kategóriát a „rendezvény jellege” és/vagy a „technika típusa” szerint, és már indulhat is a keresgélés!

Bízunk benne, hogy a látottak alapján is megbizonyosodik munkánk minőségéről. Reméljük, hogy a képekkel segítségére lehetünk abban, hogy megtalálja a rendezvényéhez illő legideálisabb vetítéstechnikai megoldást.

Felhívás!
Ha Ön már ügyfelünk és rendelkezik fotóval, amelyen az általunk nyújtott szolgáltatás látható – olyannal, amit szívesen megmutatna másoknak is – akkor kérjük, hogy „referenciakép honlaphoz” megjelöléssel küldje azt el a  marketing@visualpower.hu e-mail címre, és (amennyiben alkalmas arra) honlapunkon megjelentetjük!  

Bármilyen kérdés esetén kérjük, keresse kollégáinkat!

Ok

Vicces

Szöveg munka közben
Tovább

Megrendelők bakijai
Tovább